Opsætning af lokationer

Når der registreres tid i PlanTid, skal det vælges hvilken lokation arbejdet er udført på. Der skal derfor oprettes de lokationer, hvorpå der på kirkegården udføres arbejde som skal registreres.

Åbn Plantid –> Stamoplysnigner -> Lokationer

Lokationer:

Flere lokationer kunne være  kirker, kirkegårde, sognegårde og præstegårde.

Bemærk: Man skal stå på Lokationer for at kunne oprette en ny lokation.

Der er forskellige muligheder for detaljeringsgrad når timerne skal tastes.

Den mindste er:

Lokationer (Nødvendig og oprettes af brugeren

Funktioner (Valgfri og oprettes af brugeren

For at bruge denne skal fluebenet i Anvend plejeplan på Lokation fjernes.