Bruger til Økonomiportal

Alle brugere med læseadgang (kiggebruger), har adgang til menuen Økonomiportal under regnskab (hvis de har adgang til regnskab).
Dermed kan de tilgå økonomiportalen og evt ændre data her, da økonomiportalen er ens for alle uanset bruger type i Skovbo systemet.
Hvis en bruger med læseadgang ikke må kunne ændre i økonomiportalen skal administrator lukke for den menu.

Tryk på knappen Administrator vælg Rettigheder.

Herefter stilles markøren i et tomt felt og skriv det rettighedstypenavn, man ønsker at give rettighedstypen, i dette eksempel har vi navngivet den: Luk Økonomiportal med beskrivelsen Luk adgang til økonomiportalen

Tryk her her på knappen Menu

Find herefter menuen Økonomiportal og tryk på denne menu.

Efter tryp på knappen Åben/lukket nu skifter ikonet fra grøn til rød og herefter er menuen lukket for de brugere, der har denne rettighedstype.

Luk herefter rettighedstype. Administratormenuen vises igen og nu vælges Bruger.

Tryk på knappen Ny

I rettighedstype billedet vælges den nye rettighedstype (Luk Økonomiportal), vi lige har lavet.

Efter indsættelse af den nye regnskabstype skal den gamle rettighedstype slettes.

Stil markøren på den rettighedstype, der skal slettes og tryk på knappe Fjern.

Herefter vil den aktulle bruger ikke længere kunne tilgå Økonomiportalen i systemet.