Rettighedstyper (menu rettighed)

Der kan opsættes specifikke menurettigheder til enten en gruppe af brugere (menurettighedstypen kan genbruges til flere brugere)eller til en enkelt bruger.

Det er mulig, ved tryk på knappen Detaljer at give en beskrivelse af menurettighedstypen, lige som man kan se hvornår den er oprettet.

Ved tryk på knappen Menu åbnes vinduet med menurettigheder, hvor enten en hel menu eller et menupunkt kan blokeres for denne rettighedstype.

Efter tryk på knappen Menu vises hele menustrukturen. som kan åbnes yderligere ved tryk på det lille plustegn.

Hver enkelt menupunkt kan nu åbnes og lukkes ved tryk på knappen Åben/lukket.

I eksemplet nedenfor lukkes hele regnskabsmenuen, så ingen af funktionerne i menuen Regnskab kan åbnes af denne rettighedstype.

I nedenstående eksempel er menuen regnskab som sådan åben, men enkelt funktioner i menuen er lukket.