Gennemgående bruger

Gennemgående brugere er brugere, der ydes rabat på således, at hvis en bruger er oprettet på flere forskellige konti, vil Skovbo data automatisk dele brugerudgiften ud på de konti (kirker), brugeren er gennegående på.

Er en bruger eksempelvis gennemgående på 2 kirker, vil der på hver enkelt regning til de to kirker stå 0,5 i antal, således hver kirke kun betaler en halv udgift for den gennemgående bruger pr. kirke.

Efter tryk på skærmbilledet fra vejledningen Opret ny bruger:

Når gennemgående bruger vælges, vil nedenstående skærmbillede vises, hvor en gennemgående bruger kan tilføjes ved at vælge den bruger, der skal være gennemgående og trykke på knappen Tilføj gennemgående bruger .

Vinduet Opret ny bruger vises.

I feltet Indtast den nye brugeres brugernavn vises det brugernavn brugeren har på den konto brugeren kopieres fra, Brugernavn må ikke ændres. Ændres feltet er der ikke længere tale om en gennemgående bruger og der oprettes en helt ny bruger.

Ligeledes henstes også  fulde navn, Titel, telefon, mobilnummer og email.

Password, Menu-rettighedtype og Databaserettighed tastes som beskrevet under Opret ny bruger

Brugeren oprettes herefter og tilføjes til listen over brugere.

Ønsker man at ændre Email, Telefonnummer eller Fulde navn på en gennemgående bruger gøres dette efter oprettelse og oplysningerne ændres på alle de konti, den gennemgående bruger er oprettet på.