Opret bruger

Inden mand opretter en ny bruger, skal man tage stilling til, hvilken type af bruger brugeren er samt hvilke havd brugeren skal kunne og evt. have adgang til.

Bemærk: Skal der oprettes en ny administrator, skal brugeren oprettes som skrivebruger og herefter kontaktes Skovbo Data for at tildele typen Administrator. Denne tildeling tilføjes altså af Skovbo Data efter oprettelsen af brugeren.

Tryk på knappen Ny bruger. Det er knappen nederst i billedet og ikke knappe Ny

Inden en bruger oprettes, vil nedenstående skærmbillede vises. Her skal man tage stilling til, om brugeren blot er en ny bruger eller en gennemgående brugere.
Er det en ny bruger, der ikke er gennemgående, vælges dette eller se vejledningen for en gennemgående bruger.

I nedenstående oprettes brugeren Hans. Efter udfyldelse af felterne tryppe på knappen Ok.

1. Brugerens navn er valgfrit, der kan dog ikke oprettes 2 brugere med samme navn.
  2. Password skal minimum være 8 tegn langt uden yderligere krav ej heller til store og små bogstaver
  3. Password gentages og skal være identisk med første password.
  4. Menu-rettighedstype indstiller de menuer en given bruger skal kunne se.
    Se mere om dette under Rettighedstyper

5. Rettigheder er den type bruger, man ønsker at oprette

Systemet har 3 bruger typer:

Skrivebruger (fuld adgang):

Skrive brugeren er øverste niveau af brugertyperne. En skrivebruger kan oprette, slette og gemme oplysninger i systemet.

Med mindre der specifikt er lukket for visse omåder i systemet, kan skrivebrugeren tilgå alle funktioner i systemet.

Skrivebrugeren kan også bruge kirkegårds APP.

Kiggebruger (Kun læse):

Kiggerbrugeren kan kigge i systemet, hvilket betyder inten ændringer kan gemmes af en kiggebruger.

Med mindre der specifikt er lukket for visse omåder i systemet, kan Kiggerbrugeren tilgå alle funktioner i systemet.

Kiggebruger kan ikke bruges som mobilbruger.

Mobilbruger (Mobiladgang):

Mobilbrugeren kan, som navnet antyder, kun bruges på kirkegårds APP.

Mobilbrugeren kan ikke bruges som kiggebruger i kirkegårdssystemet.

Hvis der er flere regnskaber på samme kontonummer er det muligt at afgrænse hvilket regnskab en bruer skal kunne se

Klik på knappen i kolonnen Renskab og vælg det regnskab brugeren skal kunne se.

Efterlades feltet blankt, vil brugeren kunne se alle regnskaber på kontoen.