I kontoudtog fra banken står f. eks IK71 0000000000000124222 eller IK71 0000000000000124321

De første 4 cifre er fakturanummer (1242), det næste siger om det er faktura eller kreditnota(2), sidste ciffer er et moduluscheck(1).

Glem de to sidste cifre den første har derfor Fakturanr: 1242 og den anden fakturanr 1243

I bilagsindtastning

Sæt Type til D (debitor) i konto skriv f1242 så udfyldes konto med debitornr , udfyld modkonto: (b for bank), tekst: f.eks fakt  1242, kredit: beløb. (hvis du forkorter ordet faktura, adskiller det sig fra systemets bogføring af fakturaer)

-Alternativt kan man skrive i124222 eller i124321, det virker på samme måde

Debitor nr 4 har betalt faktura 14, så vi taster f14 i kontonr og fakt 14 i tekstfeltet, Vi bemærker at debitorens kontosaldo ikke svare til det indbetalte beløb. Vi klikker på udlign

Debitorens saldo står i Kontosaldo check at det stemmer. Klik på Udlign for at se at den udligne

Vi kan se kunden har en gammel ubetalt regning som vi skal have rykket for.

Det kunne også være et ørebeløb som vi så kan bogføre på kontoen tab på debitorer

Skal i taste mange fakturaindbetalinger, så gå ind i indstillinger og sæt spring felt over til de fleste felter.