Medarbejderen logger på Ipaden med det brugernavn og adgangskode, som administratoren (typisk graveren) har oprettet i kirkegårdssystemet. Administratoren kan altid ændre det igen.

Når der er logget ind har man følgende muligheder:

Vælg Registrer tid

Først vælges lokation, mange gange er der kun en, men der kan være oprettet flere kirker eller kirke, præstegård og sognegård.

Derefter vælges Elementgruppe, der er som standard 5 muligheder, men der kan være lukket for nogle af dem.

Her er valgt 2. Grå elementer

Her er valgt 1. Belægninger

Her er valgt 1. Faste belægninger

Her er i stamoplysninger oprettet et lag, hvor man kan vælge hvor belægningerne er. Her er valgt Sognegård.

Her får vi mulighed for at vælge de funktioner som er oprettet lige præcis til denne kirkegård

Her vælges 73. Rivning og fejning

Nu vælger vi den rigtige dag og Pil op tæller timer op og ned timer ned. I den runde ring vises medarbejderens normal timer på denne dag minus de timer man har tastet.

Vælg Næste og tast resten af dagens timer.

Hvis man bruger Flex tid og i dette tilfælde der kun er arbejdet 3 timer og et kvarter, vil man kunne føre de restende timer på flexregnskabet

Nu vælges Gem & Luk hvis  er færdige eller Næste