Vareforbrugsopgørelse

Udskriften Vareforbrugsopgørelse giver et overblik over hvor mange enheder af enhver varer der er solgt samt hvilken indtægt dette har giver. Udskriften er opdelt i Faktura/udført arbejde og Fonds. Endvidere vil udskriften differentiere mellem om fakturaerne er tilknyttet et gravsted eller ej.

Åbn Kirkegård->Udskrifter og vælg Vareforbrugsopgørelse.

Vælg den eller de kirkegårde der ønskes på udskriften.

Under menuen Vælg aftaletype er det muligt at vælge, hvorvidt man ønsker kun at se Legataftaler eller ikke-legataftaler (Aftaler på årlig afregning) eller  både legat- og ikke-legataftaler.

Ud for Fra-til vare/ydelsesnr. er det muligt at specificere hvis man ønsker at se nogle udvalgte varer/ydelser på listen. Skrives der ikke noget i felterne, vil listen indeholde alle de aftaler der er oprettet på alle varer/ydelser i varekartoteket.

Ud fra Fra-til afdeling er det muligt at udvælge hvilke specifikke afdelinger, der ønskes information omkring. Hvis intet angives i disse felter, vises informationen for alle afdelinger.

Udskriften kan der ud over udspecificeres ned på et dato interval for bogføringsdato, for hvornår de pågældende ydelser er blevet bogført.

Klik i feltet Avanceret for at få specificeret udskriften ned på rækker og nummer niveau.

Klik på knappen 'Printer' for at vælge den ønskede udskriftsmetode.