Ventende ordre

Udskriften Ventende ordre/tilbud giver et overblik over alle de ordre/tilbud som ikke er faktureret eller registreret som udført arbejde.

Listen indeholder information omkring debitor, herunder debitornr og navn, ordre nr., hvilken ydelse der er på den givne order hrunder antal, á pris, moms og det fulde beløb. Der ud over er der information omkring hvilket gravsted ordren er oprettet fra, samt information omkring om der er tale om en order eller et tilbud.

Åbn Kirkegård->Udskrifter og vælg Ventende ordrer.

Vælg den eller de kirkegårde der ønskes på udskriften.

Ud fra Fra-til afdeling er det muligt at udvælge hvilke specifikke afdelinger, der ønskes information omkring. Hvis intet angives i disse felter, vises informationen for alle afdelinger.

Det er endvidere muligt at få udspecificeret sin udskrift ned på et specifikt ordrenr. interval.

Det kan desuden vælge om udskriften skal indeholde information omkring Tilbud, Ordre eller Varelinjer.

Klik i feltet Avanceret for at få specificeret udskriften ned på rækker og nummer niveau.

Klik på knappen 'Printer' for at vælge den ønskede udskriftsmetode.