Vareforbrugslisten

Udskriften Vareforbrug viser vareforbruget af hver varer der er oprettet som aftaler. Listen viser hvilke varer det drejer sig om, herunder varenr. og varebetegnelse, Antallet af varer samt hvor mange aftaler de er oprettet på, á prisen pr vare og den samelet omsætning for alle varerne.

Åbn Kirkegård->Udskrifter og vælg Vareforbrugslister.

Vælg den eller de kirkegårde der ønskes på udskriften.

Under menuen Vælg aftaletype er det muligt at vælge, hvorvidt man ønsker kun at se Legataftaler eller ikke-legataftaler (Aftaler på årlig afregning) eller  både legat- og ikke-legataftaler.

Ud for Fra-til vare/ydelsesnr. er det muligt at specificere hvis man ønsker at se nogle udvalgte varer/ydelser på listen. Skrives der ikke noget i felterne, vil listen indeholde alle de aftaler der er oprettet på alle varer/ydelser i varekartoteket.

Ud fra Fra-til afdeling er det muligt at udvælge hvilke specifikke afdelinger, der ønskes information omkring. Hvis intet angives i disse felter, vises informationen for alle afdelinger.

Det er muligt at specificere udskriften ud fra udførelsesdatoen, hvor det er muligt at vælge et dato interval for udførelsen.

Klik i feltet Avanceret for at få specificeret udskriften ned på rækker og nummer niveau.

Klik på knappen 'Printer' for at vælge den ønskede udskriftsmetode.