Udløbne gravsteder

Udskriften 'Udløbne gravsteder' kan give et overblik hvilke gravsteder der udløbet, men ikke nulstillet eller fornyet, eller hvilke gravsteder der vil udløbe i de kommende år.

Åbn Kirkegård->Udskrifter og vælg Udløbne gravsteder.

Vælg den eller de kirkegårde der ønskes på udskriften.

Udfyld felterne Fra dato og Til dato for afgrænsning på datointerval. Det er muligt, enten at udfylde Fra dato eller Til dato eller begge datofelter. Udelades udfyldning, vil alle udløbne gravsteder vises på udskriften uden datobegrænsning.

Udfyld evt. felterne Fra - til afdeling for at vælge specifikke afdelinger.

Vælg evt. knappen Avanceret for at vælge specifikke rækker eller numre, samt vælge om listen skal indehold gravsteder, der fx. ikke må sælges.

Tryk på knappen Printer og vælg Skærm eller Printer hvorefter listen med de udløbne gravsteder udskrives.

Denne liste kan være en god at gennemgå inden man sender hjemfaldsbreve af sted til flere gravstedsejere på en gang.