For at udskriv allerede dannede fakturaer, skal man fra Hovedmenuen ind i Faktura billedet og trykke på den lille pil i forlængelse af Fakturanr.

Efter tryk på Ctrl+F8 eller knappen Opdater, vises de hentede fakturaer.

Bemærk den tomme bogføringsdato i ovenstående skærmbillede. Det er en god ide, at bogføre alle fakturaer. Skal fakturaen ikke bruges (eks. En tidligere fejlfaktura), bør man slette varelinjerne og herefter bogføre den ”tomme” faktura.

Udvælg den dannede faktura, du ønsker at genudskrive ved at trykke på linjen. Fakturaen åbnes og vises på skærmen, så den nu kan udskrives.