Mange oplever at de har fået dannet nogle faktura men ikke fået dem færdigbehandlet. Dette kan bla. Ses i fakturaoversigten ved at der mangler bogførings datoer.

Fakturaoversigten findes ved at gå i Salg -> Faktura

Tryk på den sorte pil ud for fakturanummeret. En tom fakturaoversigt kommer frem.

Tryk på Opdater knappen i toppen af skærmen.

Vælg en faktura uden bogførings dato i listen (Den bliver vist)

Slet de vare linier som evt. findes i fakturaen og udskriv/bogfør den.

Debitoren vil ikke blive berørt af det at det er en tom faktura uden beløb!