Gravstedskontrol/Risikovurdering

I appen Kirkegård Mobil er der tilføjet et ekstra menupunkt 'Gravstedskontrol', som gør det muligt at administrere den kontrol, der skal laves på gravstederne.

Efter gravstedskontrol/risikovurderingen via appen bliver status vist på gravstedet i kirkegårdssystemet i feltet 'Risikovurdering', og her vil man kunne lave et filter på de forskellige risikovurderinger. Man kan også se statusbeskrivelserne under Gravstedskontrol.

Log ind på  Kirkegårdsappen på mobilen eller en tablet

Tryk på menupunktet Gravstedskontrol.

Her er det muligt at fremsøge gravsteder ud fra fem kriterier.

Som udgangspunkt er alle gravsteder registeret med Risikovurdering Ikke vurderet

Efter en fremsøgning af gravstedet bliver søgeresultatet vist i en oversigt - se billede 2 nedenfor.
Her er det muligt at se den seneste vurdering, der er lavet på gravstedet (markeret med en farve), samt den ansvarlige for det pågældende gravsted

For at oprette en kontrol skal man trykke på det ønskede gravsted i oversigten. Herefter oprettes risikovurderingen ved at trykke på Risikovurdering.

I det nye vindue er det muligt at tage et billede og indsætte det på gravstedet samt lave en beskrivelse og notere sin vurdering. endvidere kan der tilføjes et søgeord samt angive stenens størrelse. Som minimum skal der vælges én Risikovurdering, for at det er muligt at gemme vurderingen. Billedet med Risikovurdering kan se forskelligt ud, afhængig af om det er Android eller IOS.

Når en Risikovurdering bliver oprettet, bliver brugeren, der er logget ind, tilknyttet som ansvarlig for gravstedet.
Det er dog muligt at ændre den ansvarlige, hvis det er nødvendigt. Dette gøres ved at trykke på ikonet med en person, hvorefter en liste med alle de mulige ansvarlige vises.

Hvis man efterfølgende ønsker at tilføje søgeord til gravstedet, gøres det ved at trykke på Søgeord, hvorefter listen med de allerede oprettede søgeord kommer frem.
Ønsker man at oprette et nyt søgeord, skrives dette blot i feltet Find søgeord, hvorefter det kan vælges.

Når en Risikovurdering er blevet oprettet, er det ikke muligt at ændre i den. Der skal derfor oprettes en ny, hvis man har nogle tilføjelser eller ændringer til vurderingen.

I takt med at gravstedet sikres, kan der laves nye risikovurderinger, hvori den nye vurderingsstatus noteres.

Valgmuligheder til risikovurdering via kirkegårdsappen

Når en Risikovurdering er lavet via kirkegårdsappen, bliver status for risikovurderingen vist på Gravstedskartoteket på pc'en

Det er her muligt at lave et filter på dette felt, så man kan fremsøge alle gravsteder med en given risikovurdering.

For at se beskrivelsen på risikovurderingen, skal man klikke på Funktioner og vælge Gravstedkontrol, herefter åbnes vinduet Gravstedskontrol.

Her er det kun muligt at læse de informationer, der er blevet registreret i forbindelse med Gravstedskontrollen. Dog er det muligt at ændre den ansvarlige, hvis dette er nødvendigt