Datoliste

De aftaler, der er oprettet med valg af Datoliste ud for feltet Udførelse i stedet for Arbejdsliste skal du benytte udskriften Datoliste for at trække oplysninger ud om disse aftaler. Læs evt. vejledningen Datotyper (helligdage) for opsætningen af dette.

Aftaler til datolisten (oftest buketter eller andet på en fastsat dato) oprettes som en aftale på gravstedet, hvor der i feltet Udførelse vælges Datoliste. Se evt vejledningen Opret aftale - Kirkegårdssystem

Listen indeholder information omkring hvilket gravsted det drejer sig om, hvor mange pladser det er, Hvem sidste begravede er, Datoen for udførelsen(Hvornår fx. buketten skal sættes), om aftalen er på legat (J) eller ej (N), tekst med hvilken ydelse det er samt tilhørende antal.

Åbn Kirkegård->Udskrifter og vælg udskriften Datoliste

I kolennen Vælg kirkegårde sættes der en markering ud for den/de kirkegårde der ønskes på udskriften.

Ønskes det, at udskrive en datoliste ud fra foruddefinerede datotyper, vælges den/de under Datotyper.

Angiv Fra - til afdeling hvis Datolisten ønskes specificeret ud på en eller flere afdelinger. Hvis intet angives i felterne vælges hele kirkegården.

Det er vigtigt ved valg af udskriften Datoliste, at sørge for at datointervallet er korrekt i forhold til aftaler bestemt af dato. I felterne under Udførelsesdato interval, skal man derfor sikre sig at de datoer der skrives er dækkende for de aftaler der er oprettet.

Det er muligt at udskrive en datoliste med både datotyper samt et datointerval.

Ved klik på knappen Acanceret er det muligt at udskrive med yderligere kriterier.

Datolisten kan nu udskrives ved at klikke på Printer, hvorefter den ønskede udskriftsmetode vælges.

I bunden af udskriften vises der en total for hele listen. Denne kan bruges som et pejlemærke for hvor mange af den given varer der skal købes hjem.