Debitoradresseliste

Udskrives Debitor adresselisten giver mulighed for, at udskrive alle kunderegistreringer, der er registreret som debitor på et gravsted. Listen viser hvilket gravsted det er, med debitorens navn, adresse og debitor nr, tlf. nr og mailadresse.

Åbn Kirkegård->Udskrifter og vælg udskriften Debitoradresseliste

Vælg den eller de kirkegårde der ønskes på udskriften.

Angiv eventuelt Fra - til afdeling hvis Debitoradresselisten ønskes specificeret ud på enkelte afdelinger. Hvis intet angives i felterne udskrives for hele kirkegården.

Under knappen Avanceret er der mulighed for at udspecificere udskriften yderligere helt ned på Række og nummer.

Udskriften udskrives ved at trykke på Printer, for at vælge den ønskede udskriftsmetode.