Planlægning

For at kunne planlægge arbejdstid, rådighedstid, fast fridag, løs fridag eller ferie kræver det, at administratoren tildeler rettighed til planlægning af den/de kalenderkonti, man skal planlægge for.

For at kunne bruge planlægningsassistenten, skal der være tildelt rettigheder. Se vejledningen om Rettigheder

Klik på fanen Planlægning i øverste højre hjørne af kalenderen.

Under Personer/ressourcer i venstre side vælges de personer, der ønskes planlagt for. Hvis du vælger flere personer på samme tid, skal du være opmærksom på, at de får samme planlægningstider.  (personerne vil blive placeret i hver deres boks under skabelon)

Vælg fx Arbejdstid og marker ved at klikke med musen i skabelonen, arbejdstiden for den ønskede uge. Ønskes der markeret fra 08-16 klik en gang med musen ved kl. 08 hold SHIFT knappen på tastaturet nede og marker samtidigt med musen ved kl. 16. Intervallet 08-16 vil nu være markeret op med arbejdstid.

Vælg hvilken uge skabelonen skal overføres til ved at klikke på en af ugedagene i den ønskede uge i kalenderen i øverste venstre hjørne.

Klik på knappen Overfør og skabelonen med arbejdstider, rådighedstider mv. vil herefter blive overført til de valgte medarbejderes oversigter nedenfor.

Det er muligt efterfølgende at lave individuelle tilretninger i medarbejdernes skabeloner, inden de gemmes. Der arbejdes ud fra den markering, som er valgt over den store skabelon.

Tryk på knappen Gem for de enkelte skabeloner.

Skal den store skabelon benyttes på den efterfølgende uge for de samme medarbejdere. Vælg en ny uge i kalenderen i øverste hjørne og klik herefter på knappen Overfør igen.

Funktionen kan gentages så mange gange, det ønskes og hver gang der klikkes på Overfør vil den skabelon, der er lavet, blive overført til de personer, der er markeret i den valgte uge.