Opret nyhed i nyhedsmodulet

For at kunne oprette en nyhed i nyhedsmodulet, kræver det at administratoren har sat ens bruger op til det.

Se mere om opsætning af CMS på Brugere

Opret nyhed

Klik på hjemmeside-ikonet i øverste højre hjørne i kalenderen.
Ikonet vises kun, hvis der tilkøbt modulet "Kalender-GIAS-Kort".

På denne side vil du få listet alle de nyheder, som du har skrevet. Men første gang du kommer på siden, er den tom, som vist nedenfor. Klik på knappen Opret nyhed.

Herefter vises nedenstående billede, og felterne udfyldes og et nyhedsbillede tilføjes hvis ønsket.

1. Synlighedsperiode for nyheden på hjemmesiden. Der kan naturligvis angives perioder frem i tid.
  2. Billede på nyheden. Kan undlades, men alle nyheder bør have et billede tilknyttet, så nyhederne ikke kommer til at virke som en lang tekst.
  3. Overskrift.
  4. Med sorteringsfeltet kan nyhederne lægges i den rækkefølge, men ønsker dem vist, eksempelvis kronologisk.
  5. Beskrivelse af nyheden
  6. Ved udfyldelse af Link tekst Vises knap med angivne tekst
  7. Ved tryk på knappen kan skiftes til en side, som angivet i Link URL, hvor nyheden kan beskrives yderligere.

Efter den oprettede nyhed er gemt, vises oversigten over nyheder med den oprettede nyhed.

Rediger eller slet nyhed

Når du står i oversigten over nyheder, klikkes på den ønskede nyhed.

Herefter vises nedenstående billede, og den ønskede redigering kan foretages, og gemmes ved at klikke på Ok.

Ønskes en nyhed slettet, klikkes der på knappen Slet.

Herefter bekræftes sletningen ved at klikke på knappen Ok.