Start excel og vælg den nye knap

Log ind på samme måde som på kirkegården

1. Vælg hvilken type posteringer der skal arbejdes med
    2. Vælg hvilken kirke, hvis der er flere på samme konto
    3. Klik på Hent udtræk

Nu er der kommet data i regnearket og her er det muligt at sortere, summere og alle normale excel funktioner

Vi har hentet udført arbejde og vil gerne se hvad vi har fået ind på grandækning ialt (både legater og faktura)

Vi vil gerne have det sorteret i Legat/Faktura og derefter i varenr.

Det vi ser her er grandækning på Faktura, Dem kan vi tælle sammen på og længere oppe står grandækning på legat

Men et nem og hurtig måde at få et overblik er ved at bruge pivottabeller:

Ret til dette:

Lav et udvalg af varenumre

Hvis vi havde valgt Legater da vi hentede data kunne vi se dette:

Her er valgt legater og vi vil se hvor mange der udløber de næste år og fordelt på afdelinger