Når du skal have mulighed for at attestere bilag

Får du først denne mail:

Skovbo bilagssystem Aktiveringsemail til Skovbo bilagssystem

Testregnskab:

Denne e-mail har du modtaget fra det elektroniske bilagssystem. Det betyder, at du er blevet registreret, som modtager af elektroniske bilag til godkendelse i regnskabet: Testregnskab 1

For at anvende systemet skal du aktivere din profil. Klik på nedenstående link "Aktiver attesteringsprofil" for at aktivere din profil. Når din profil er aktiveret modtager du en kode fra bilagssystemet i en ny e-mail. Denne kode skal bruges hver gang du godkender eller afviser et bilag.

Aktiver din attesteringsprofil:

https://secure.brandsoft.dk/bsbilag_bsk/Bs_wsbilagsportal_pck.AktiverAttesteringsProfil?InNoegle=60F0FA674B2E48CE88E04CDC66BD0927

Med venlig hilsen

Administrator af

Test regnskab

Så åbner en hjemmeside med dette indhold

Kort efter modtager du denne mail:

Skovbo bilagssystem  Login til Skovbo bilagssystem

Testregnskab:

Din profil er nu aktiveret i Testregnskab 2 bilagssystem. Det er nu muligt, at godkende eller afvise elektroniske bilag fra regnskabssystemet.

--- Login til bilagsportal ---

Brugernr: 3748

E-mail: margit@skovbodata.dk

Adgangskode: DDTWXNWR

Log på bilagsportal:

https://secure.brandsoft.dk/apps/bs/bilagsportal/index.html#/login?InDAD=bsbilag_bsk&InBrugernr=3748&InEmail=margit@skovbodata.dk

Med venlig hilsen

Administrator af

Test regnskab

Når du klikker på Linket åbnes denne side

Når du har tastet den medsendte adgangskode, vises dette:

Med disse muligheder