Udskriv egne breve

Vælg gravsted og vælg fanen Debitor

Klik på knappen Udskriv

Brev:

1. Valgfri overskrift til brevet
  2. Hvis gravstedsnummeret ønskes vist på brevet hakkes feltet af (anbefales)
  3. Hvis Sidst begravet ønskes vist på brevet hakkes feltet af  (anbefales)
  4. Her indsættes brødteksten (max 4000 tegn incl. mellemrum)
    Der kan evt. kopieres fra eksempelvis et Word dokument vha. CTRL+c og CTRL+v

Med venlig hilsen indsættes automatisk i brevet udfra login eller hvad der er registreret under stamoplysninger->Kirkegård, så det skal ikke skrives manuelt.

Nedenstående brev bliver udskrevet med de ting, der er angivet i ovenstående billede.