Udskrive brev-layout fra ordre

De layouts, der er oprettet, kan udskrives fra en ordre på følgende måde:

Åbn Kirkegård->Gravstedskartotek

Find det ønskede gravsted og vælg fanen Ordre

Vælg den ønskede ordre

Ret evt. ordren til med nye varer, priser osv. eller opret en helt ny ordre

Når ordren er som ønsket klikkes på knappen Udskriv

Fig. 2

Marker feltet Arbejdsbeskrivelse, hvis det er en arbejdsbeskrivelse, der ønskes udskrevet, og marker Ordrebekræftelse/tilbud hvis det er en ordrebekræftelse eller et tilbud, der ønskes udskrevet. Markeres Ordrebekræftelse/tilbud, udskrives der en ordrebekræftelse, hvis der i feltet Status er angivet Ordre, og hvis der er angivet Tilbud, udskrives et tilbud, hvis det er "standardlayouet" der anvendes.

I felterne for alle ordrer i intervallet, kan angives hvilke ordre fra og til nummer, der ønskes udskrevet. Altså kan der udskrives flere ordre ad gangen.

Word startes og dokumentet vises.

Fig. 3

Her kan der evt. ændres i dokumentet efter ønske. Dette kan dog ikke anbefales, da dokumentet ikke gemmes på ordren og derfor ikke kan findes frem igen.

Udskriv dokumentet, enten ved at klikke på Filer - Udskrivning - Udskriv eller ved trykke Ctrl + P på tastaturet