Brug knappen Søg i toppen af skærmen for at finde afdøde, debitorer, gravsteder, GIAS aftaler eller risikovurdering på gravsteder.

Søgningen virker som inkrementel søgning. Det vil sige at data findes frem efter hånden som en søgetekst tastes i feltet Søg.
I eksemplet søges efter hans Det giver gravsteder for både hans, hansine, hansen mv.

Da søgningen kigge på alle viste kolonner, vil der ske en yderliger frasortering af gravsteder, når man skriver hans 012. Dette betyder, man kan kombinere indholdet i de enkelte kolonnerner.

Når det man søger er fundet, stilles musen på den række, der indeholder det man søger og tryk på Ok.

Uanset hvilken fane man søger på, gælder at der søges i de kolonner, der vises på de enkelte faner.