Find gravsted er nok den meste almindelige brugte måde, at finde et gravsted på.

Afhængig af hvordan kirkegården er indrettet, kan man klikke sig frem til det ønskede gravsted.

Når man i dette eksempel har valgt ”DEN NYE AFDELING” kan man, uden at sætte musen noget sted, bare begynde at taste det gravstedsnummer, man vil finde.

Det er dog også muligt, at sætte musen før ”%” og taste det man vil søge efter og herefter trykke på knappen Søg.

Efter tryk på Ok vises det valgte gravsted.