Ret flere debitorer

Det er muligt at rette forskellige indstillinger flere debitorer ad gangen.

Åbn Debitor->Debitorkartotek og tryk på knappen Funktioner

I det skærmbillede, der vises, vælges Ret debitorer:

Hvis alle debitorer ønskes rettet tastes i felterne Ret debitorer i intervallet fra nr. - til nr.: 0 - 999999999
Er det et begrænset interval af debitornumre, angives dette istedet

Udfor den enkelte rettemulighed eksempelvis Betalingsbetingelse vælges Ret alle eller Ret i kolonnen Operation.
Vælges ret kan der rettes fra en værdi til en anden værdi eksempelvis hvis betalingsbetingelse skal rettes fra 10 dage til 30 dage, angives 10 dage og i kolonnen Erstattes med vælges 30 dage.

Skal alle debitoreres betalingsbetingelse rettes, vælges Ret alle i kolonnen Operation. Denne indstilling giver ikke mulighed for at taste i kolonnen Nuværende værdi (da alle debitorer jo skal rettes). Nu angives der så hvad alle debitorer skal rettes til i kolonne Erstattes med.

Bemærk, der er en side 2 med muligheder for at rette flere debitorer på en gang:

Systemet kommer med en advarsel, inden rettelsen foretages, hvor systemet fortæller hvor mange debitorer, der bliver påvirket af rettelsen.