Internt kontoudtog

Internt kontoudtog indeholder oplysninger med debitorens nummer og navn samt en udskrift af debitorens enkelte posteringer med forfaldsdato samt samlet saldo på enkelte debitor.

Åbn Debitor->Udskrifter vælg udskriften Internt kontoudtog

Vælg interval af debitorer Fra og Til anvendes til evt. udvælgelse af debitorinterval. Udfyldes felterne ikke, udskrives samtlige debitorer fra kartoteket.

Vælg periode (fra- og til dato) Fra og Til anvendes til evt. udvælgelse af datointerval. Udfyldes felterne ikke, udvælges samtlige debitorerposter fra kartoteket.

Ved klik på knappen Avanceret kan udskriftens poster og udseende vælges.

Udskriv kun åbne poster kan markeres, hvis man kun ønsker debitorens ikke-udlignede posteringer udskrevet på listen. Markeres især, hvis man anvender metoden Åben post på debitorerne. Hvis feltet ikke markeres, udskrives alle poster indenfor det valgte datointerval.

Vis debitorer hvor saldo er nul kan markeres, hvis man ønsker debitorer med saldo = kr. 0,00 pr. dags dato udskrevet på listen.

Hvis (få oplysninger, portrait) vælges, udskrives kun debitorens nummer og navn samt de valgte posteringer på stående A4.

Hvis (få oplysninger, landscapet) vælges, udskrives kun debitorens nummer og navn samt de valgte posteringer på liggende A4.

Hvis (detaljeret, portrait) vælges, udskrives flere oplysninger vedr. debitoren samt de valgte posteringer på stående A4.

Hvis (detaljeret, landscape) vælges, udskrives flere oplysninger vedr. debitoren samt de valgte posteringer på liggende A4.

Udskriften udskrives ved at trykke på Printer, for at vælge den ønskede udskriftsmetode.