Gravpladsliste

Udskriften Gravpladsliste indeholder information omkring alle afdøde der er registreret på en gravplads.
Udskriften kan bl.a. bruges til at trække allehelgensliste ud.

Åbn Kirkegård->Udskrifter og vælg udskriften Gravpladsliste

Vælg den eller de kirkegårde der ønskes på udskriften.

Angiv evt. Begravet/nedsat dato fra og til, Type (kiste, urne, andet), samt hvorvidt afdøde er aktiv (ikke historisk) eller ej.

Angiv Fra - til afdeling, hvis det kun er nogle specifikke afdelinger der ønskes på listen. Skrives der ikke noget i disse felter er hele kirkegården valgt, og komme med på udskriften.

Ved klik på knappen Acanceret er det muligt at indskrænke udskriften yderligere.

Her er det muligt at udspecificere udskriften ned på række og nummer. Skrives der ikke noget her, vil alle rækker og numre komme med på udskriften.

Klik på Printer for at vælge den ønskede udskriftsmetode.

På udksriftens sidste side vises en total for listen. Her er det fx. muligt at se hvor mange begravede der er udskrevet på listen, hvor mange der er udløben, hvor mange der er aktive, samt hvor mange der er begravet/nedsat i henholdvis kiste/urne/andet.