Fødselsdagsliste

Udskriften Fødselsdagsliste indeholder information omkring afdøde, herunder navn, født dato, dødsdato, hvilket gravsted afdøde er begravet/bisat i, Afdødes alder da han/hun døde samt hvor gammel afdøde ville være i dag.

Åbn Kirkegård->Udskrifter og vælg udskriften Fødselsdagsliste

Vælg den eller de kirkegårde der ønskes på udskriften.

Der skal vælges fra og til fødselsdato for de afdøde der ønskes på listen. Der skal skrives et interval under fødselsdato.

Angiv Fra - til afdeling hvis Fødselsdagslisten ønskes specificeret ud på en eller flere afdelinger. Hvis intet angives i felterne vælges hele kirkegården.

Der kan vælges Fra og til dødsdato for de afdøde der ønskes på listen. Hvis ikke der skrives noget, vil alle afdøde komme med på listen.

Ved klik på knappen Acanceret er det muligt at indskrænke udskriften yderligere.

Her er det muligt at udspecificere udskriften ned på række og nummer. Skrives der ikke noget her, vil alle rækker og numre komme med på udskriften.

Fødselsdagslisten kan nu udskrives ved at klikke på Printer, hvorefter den ønskede udskriftsmetode vælges.