Forfaldsliste

Debitor 'Forfaldsliste' indeholder oplysninger om forfaldne poster både tilbage og frem i tiden med debitorens nummer, navn  samt forfaldne saldi på enkelte debitor fordelt over perioder. Dermed kan udskriften give et overblik over beløb, der er forfalden til betaling, og i hvor lang tid beløbet har været forfalden samt beløb, der forfalder ud i fremtiden og hvornår beløbet forfalder.

Åbn Debitor->Udskrifter vælg udskriften Forfaldsliste

Vælg interval af debitorer Fra og Til anvendes til evt. udvælgelse af debitorinterval. Udfyldes felterne ikke, udskrives samtlige debitorer fra kartoteket.

Ved klik på knappen Avanceret kan man angive intervallet af dage, som de forfaldne debitorsaldi skal inddeles i med 'Opgørelsesdato' som udgangspunkt.

Udskriften udskrives ved at trykke på Printer, for at vælge den ønskede udskriftsmetode.