Flyt afdød til nyt gravsted

Har man af den ene eller anden grund fået placeret en afdød på et gravsted og ønsker, at flytte den begravede til at andet gravsted, kan systemet flytte den afdøde meget simpelt.

I funktionen Kirkegård->Gravstedskartotek findes den begravede og trykkes knappen "Detaljer" i bunden af fanenbegravede.

Oplysningerne på den begravede åbnes nu i et nyt skærmbillede:

Tryk på knappen flyt og vælg den nye placering af afdøde ud. Valget af nyt gravsted foregår på samme måde som funktionen "Find gravsted".

Herefter forsvinder den afdøde fra det gravsted, du står på (det gravsted, du flytter den afdøde fra).