Arbejdslistetyper

Til brug for udskrift af arbejdsliste(r) vedr. de forskellige arbejdsopgaver, der ønskes udført på kirkegården, kan der oprettes tilsvarende arbejdslistetyper. Der kan så herefter tilknyttes de ønskede varer fra varekartoteket, så det ikke er nødvendigt at huske på de enkelte varenumre, der indgår i arbejdsprocessen. Der skal blot vælges "navnet" på arbejdslisten. Se evt. vejledningen Udskriften Arbejdsliste for yderliger information omkring udskriftsproceduren.

Find funktionen under Kirkegård->Aftalestyring->Arbejdslistetyper

For at oprette en arbejdsliste vælges blot det første tomme tekstfelt i kolonnen Navn ellers klikkes på 'Opret' (F6) i knappanelet øverst på skærmen.

I feltet Navn udfyldes det korte navn for arbejdslisten, som vises ved udskrift af arbejdslisten. Bør være så sigende som muligt.

I feltet Beskrivelse kan egen uddybende beskrivelse af arbejdslistetypen skrives. F.eks. hvad listen bruges til, hvornår listen udskrives samt hvilke typer varer, der indgår i arbejdslisten.

Efter oprettelse af arbejdslistetype(r) kan denne bruges til tilknytning af varer under menuen Tilknytning til vare. Se evt. vejledningen Tilknytning til vare