Ajourfør indbetalte GIAS-tilbud

Åbn Kirkegård -> GIAS -> Ajourfør indbetalte GIAS tilbud

Når en GIAS aftale, lavet i kirkegårdssystemet, bliver betalt af kunden, vil man udover at modtage en SMS eller mail, kunne se den indbetalte aftale i skærmbilledet Ajourfør indbetalte GIAS tilbud.

For hver linje i skærmbilledet, kan man trykke Overfør eller Overfør og vis. Begge knapper gør det samme, nemlig at overføre aftalen til gravstedet. Knappen Overfør og vis vil også gå til det aktuelle gravsted.

Skærmbilledet opretter både selve legataftalen på gravstedet, men også varerne i aftalen.

Knappen Fjern bør ikke benyttes.