Tilbagevendende aftale

Under Tilbagevendende aftale er det muligt at oprette en aftale, som går igen over flere uger, måneder eller år.

Klik på plusset udfor "Tilbagevendende aftale"

Nedenstående oversigt vises:

1. Viser en kalender med ugenumre, der viser ugedage for en måned. Det er muligt, at skifte til andre måneder med pilene på hver side af måned-år.
    • i denne blok kan en fast ugedag vælges enten hver uge, hver anden, tredje eller fjerde uge.
    • En fast ugedag hver 1-4 gange på en måned.
    • Da aftalen i dette eksempel er lavet d. 3 oktober, vil systemet give mulighed for påmindelse hver d. 3 i fremtidige måneder.
    • Påmindelse 1 gang om året på den dato aftalen er lavet. Kan bruges til eksempelvis fødselsdage.
    • Afgrænsning af hvor længe påmindelsen skal vises. Alle ovenstående eksempler afgrænses af datoerne i datointervallet.
    • Efter angivelse af datointerval skal datoerne beregnes og vises. Knappen Beregn Datoer(nulstil) nulstiller tidligere beregnet datoer og beregner nye datoer. Bør altid bruges.
      Den anden knap Beregn Datoer(tilføj) beregner nye datoer og tilføjer dem til allerede fundne datoer.
  1. I dette eksepel er 1. mandag i måneden valgt for en periode startende 3.10.2023 til 03.11.2024 der giver følgende datoer:

I venstre side af oversigten, er der en kalender der viser hvilke ugedage og ugenumre,  som de forskellige datoer falder på.
I midterste kolonne kan man vælge hvilket tidsinterval den tilbagevendende aftale skal oprettes for.

Specifikke datoer: Du kan udvælge specifikke datoer, hvor mødet skal gentages. Dette gøres ved at klikke på datoerne i den lille kalender i venstre side.

Ugeinterval – vælg ugedag Man, Tir, Ons, Tor, Fre, Lør eller Søndag og vælg enten hver uge, 2. uge, 3. uge eller 4. uge via drop Down menuen.

Månedsinterval: Marker den ønskede måneds frekvens. Her kan vælges enten 1,2,3 eller sidste ugedag i måneden. Eks. hver mandag i måneden. Der kan også vælges at det er den bestemte dato i måneden.

Årsinterval, sæt en markering udfor feltet " Hvert år d. 23 juni"

Indtast start og slut dato for intervallet.

Klik på knappen Beregn datoer (tilføj).

Til højre i billedet kan man se de aftaledatoer, der er i det valgte tidsinterval. Ønskes en af dem fjernet, klikkes der blot på datoen i oversigten.

Der kan herefter laves ny indstilling som enten kan overskrive de beregnede datoer ved at bruge knappen Beregn datoer (nulstil liste) eller tilføje til de allerede beregnede ved at bruge knappen Beregn datoer(tilføj).

Ønskes alle de beregnede datoer slettet. Klik på knappen Slet alle aftaledatoer.

I det de ønskede datoer for den tilbagevendende aftale er valgt, klikke der på Gem og Gem.
Herefter oprettes en kopi af den gentagende aftale, på de valgte datoer i tidsintervallet.

OBS! Dokumenter, fortrolige oplysninger og påmindelsesindstillinger fra den oprindelige aftale, kopieres ikke med i de tilbagevendende aftaler.