Påmindelse

Påmindelse kan sættes til f.eks. 15 min før mødet og kan blive sendt som besked, e-mail eller sms.

Bemærk: Dette kan dog kun opsættes ift. eget brug og ikke for øvrige mødedeltagere.
dette gøres på følgende måde.

Klik på pilen udfor Påmindelse.

Klik på pilen udfor feltet " Ingen påmindelse", og vælg den ønskede påmindelse i drop-down menuen.

Sæt derefter en markering udfor den ønskede modtagelsesform. Påmindelsen kan blive sendt som besked, e-mail eller sms.

1. Beskeder er i selve kalender systemet og findes i øverste højre hjørne.
  2. E-mail kræver, at brugeren er oprettet med en e-mailadresse under administration.
  3. SMS-servicen skal aktiveres af administratoren, før den kan benyttes, og brugeren skal være oprettet med et mobiltelefonnummer under administration.