Kontaktperson (SMS/mail)

For at oprette brugere klikkes på Personikon, øverst i højre hjørne.

Opret Sms/mail kontakter i grupper, så de nemmere kan søges ud, når en gruppe skal have en samlet meddelelse om en kalenderaktivitet.

Hvis man har lavet grupper kan man udsøge ved at skrive i søgefelt eller trykke på en af hurtigvalgsknapperne til højre for søgefeltet.
For hver gruppe, der klikkes til eller fra, ændrer modtagergruppen sig under søgefeltet.

Skriv besked og send den.

Bemærk [%KONTAKTPERSON_NAVN%] som bliver erstattet af modtgseren rigtige navn.

så kommer der besked på de valgtes telefoner:

Kære Knud Hansen

Vi skal afholde generalprøve på årets konfirmation i menighedshuset d. 27/3 kl. 18.

I bedes derfor have lokalerne klar, som tidligere beskrevet.

Med venlig hilsen

Præsten

Denne besked kan ikke besvares!