Grupper

Ved at oprette en gruppe, kan man nemt tilføje en hel gruppe af personer ved et enkelt klik, når man opretter en aftale i kalenderen.
Eksempler på grupper: Præster, korsangere, gartner mm.

For at oprette grupper klikkes på tandhjulet, øverst i højre hjørne.

Vælg fanen Grupper, og klik derefter på knappen Opret.

Skriv navnet på gruppen, marker efterfølgende de brugere og ressourcer der ønskes tilknyttet gruppen. Klik herefter knappen OK.

Slet gruppen ved at klikke på knappen Slet gruppe.

Bekræft sletning af gruppen ved at klikke på knappen Ok.

OBS: Hermed er gruppen slettet og kan ikke benyttes fremadrettet. De aftaler der var oprettet i kalenderen hvor gruppen var tilføjet til, vil stadig have de personer og ressourcer tilknyttet til aftalen, som gruppen bestod af.