CTS varmestyring

Med varmestyringsmodul til kalendersystemet kan du på en nem måde styre varmen i f.eks. kapellet, kirken m.v., således lokalet automatisk er klar til brug, når begivenheden finder sted. Dette kan give en markant besparelse både i tid og varmeforbrug.

Opsætningen laves én gang af administratoren, hvorefter kalendersystemet automatisk styrer varmen ved f.eks. Gudstjenester, begravelser m.m. Der er mulighed for at angive varmegrader for hver aftaletype, så varmen tilpasses de enkelte aktiviteter.

Vi har et samarbejde med Maass & Co. A/S samt med Lontech Solutions, som varetager den tekniske installation på stedet.

For at oprette brugere klikkes på tandhjulet, øverst i højre hjørne.

Vælg fanen CTS

Når jeres kalender er blevet sammenkoblet, vil sammenkoblingerne stå øverst i oversigten (noget af teksten er sløret) under fanebladet "Central Tilstand og Styringskontrol".

Klik på Opret for at opsætte CTS til de ressourcer (kirke, sognehus, mødelokaler m.fl.), som er koblet på systemet fra Maass eller Lontech Solutions op imod kalenderens aftaletyper.

Nedenfor vises en opsætning, hvor varmen skal indstilles til 20 grader i Kirken, når der er gudstjeneste. Når disse valg er taget, klikkes der på Gem.

De forskellige opsætninger, som er klargjort vises i oversigten:

Ændring af indstillede temperaturer

Klik på den aftale der skal foretages ændringer på. Eks. Gudstjeneste.

Opsætningen vedr. Gudstjeneste viser, at når ressourcen "Kirken" vælges som ressource til en mødeaftale med aftaletypen "Gudstjeneste", vil CTS-systemet sørge for, at kirkerummet er 20 grader ved gudstjenestens start.

Er der behov for at ændre på temperaturen, kan man efter justering af temperaturen, ved markering af Ajourfør kommende aftaler med nye indstillinger, lade indstillingerne træde i kraft på alle oprettede aftaler med tilknyttet CTS-styring.

Klik på knappen Slet.

Bekræft sletningen ved at klikke på knappen Ok. Hermed er CTS-elementet slettet fra alle tilknyttede aftaler.