Rettigheder til excel webdata

Webkomponenten(Excel webdata) er en mulighed for at trække data fra både regnskabssystemet og kirkegårdssystemet ud i Microsoft excel og viderebehandle det der.

For at kunne bruge webkomponenten, skal der tildeles adgang til det forskellige indhold i systemet.

Som administartor kan der tildeles adgang på følgende måde.

Trype på knappen Administrator.

I administratormenuen vælges menupunktet Rettigheder til Excel Webdata.

For hver linje i kolonne udtræk tildeles rettighed til en eller flere brugere.

Ved hjælp af piltasterne mellem blokkene Brugere UDEN adgang og Brugere MED adgang tildeles rettighederne.

Typisk er behovet således:

For regnskabet:

Budgetposteringer

Regnskabs- og Budgetposteringer

Regnskabsposteringer

For kirkegårdsfolk:

Afdøde/begravede

Aftale med debitor

Aftaler

Fornyelser

Gias Aftaler

Gravsted Debitor

Gravsteder

Gravsteds Faktura

Legater

Ordre

Sager

Tilbud

Udført arbejde

For Plantid:

Plan Tid - Fravær

Plan Tid - Planlægning

PlanTid - registreringer