Fra mailen på enten computeren eller telefonen logges ind via linket i mailen: Login til skovbo bilagsstystem

Eller telefonen eller computeren åbnes en webbrowser og der skrives følgende i adresselinien:

https:\\bilag.brandsoft.dk

I skal have brugernr oplyst af Regnskabsføreren (Det står på attesteringsmodtageren i systemet)

Vælg Upload bilag

Vælg Tilføj bilag og tag et billede

Nu er billedet klar og der er mulighed for at tilføje oplysninger.

Man bør som minimum skrive hvad det er brugt til.

Her er skrevet at det er brugt til personaledagen som beskrivelse

Kan tilføjes

Der kan tilføjes et formål, der kan faktisk tilføjes flere formål så bilag kan deles.

Tryk Gem

Vælg dig selv og sæt flueben i godkend egen attestering

Tilføj evt andre der skal godkende

Vælg Upload bilag