For at kortet i systemet skal være aktivt og ikke kun et visningskort skal gravsteder udpeges. Dette gøres under Kirkegård -> Kortsystem ->Punkttilknytninger

Generelt:

For at navigere/flytte rund med kortet benyttes disse taster i venstre hjørne af kortet.

tryk på pilen flytter visningen i samme retning

tryk på globen soomer kortet helt ud til standardvisning

Disse zoomer ind og ud

tryk og marker et område der skal zoomes ind på

Vælg den afdeling du vil arbejde med. Dette skal også gøres for at gravstedsnummerere komme frem i listen forneden

Marker første gravsted på listen

Et tip er at sætte prik i "Vis uden" så vil gravstedet forsvinde fra listen efterhånden som tilknytningerne laves

Zoom ind således at gravstedet med sikkerhed kan ses.

Klik med musen midt i gravstedt. En nål fremkommer.

Vælg næste gravsted på listen og find det på kortet og klik. Gentag…..