Ordre

Ordrer laves i kirkegårdssystemet og gøres synlige i kirkegårds APP således, de kan ses både i den overordnede søgning men også til viderebehandling direkte fra et et givent gravsted.

Ved tryk på knappen FILTER kan der sættes forskellige filtre op, som hvilken kirkegård, hvilke brugere samt satus på orderen, som vises i nedenstående skærmbillede.

Nedenstående viser den overordnede søgning, der med de kriterier, der er valgt i dette eksempel, finder en ordre:

Ved tryk på orderen, vil detaljerne vises herunder muligheden for at registrerer udført arbejde.

Det er også muligt, at søge et gravsted frem på anden vis, eksempelvis ved søgning på gravsteder og herefter registere udført arbejde den vej igennem, som nedenstående skræmbilleder viser:

Ved tryk på orderen åbnes ordredetaljerne og muligheden for registrering af udført arbejde.

Registrering af udført arebjde: