KirkegårdsAppen til mobil hentes i App Store og hedder EG kirkegård mobil

I kirkegårdsAppen er det muligt at se oplyningerne fra kirkegårdssystemet men ikke rette dem.

Det er muligt at tage billeder og tilføje noter og lægge på gravstederne, dette vil kunne ses i kirkegårdssystemet.

Når man er logget ind (med samme adgang som til kirkegårdssystemet) ses dette billede:

Gravsteder

Hvis intet vælges vises alle kirkegårdens gravsteder

Afdøde

Aftaler

Misprydning

Debitor

Prisliste

Gravstedskontrol

Gravstedskontrol / Risikovurdering

Punktet 'Gravstedskontrol', som gør det muligt at administrere den kontrol af gravstene, der skal laves på gravstederne.

Når der trykkes på Gravstedskontrol kommer følgende punkter

Kirkegården er forvalgt, så hvis man klikker på Søg kommer alle gravstederne frem

Der kan for hver af nedenstående vælges et udsøgningskriterium

Vælg afdelinger

Vælg risikovurdering

Vælg ansvarlig

Vælg Søgeord

Vælg et gravsted

Der er følgende kategorier af risiko:

Som udgangspunkt bliver den ansvarlige sat til den bruger der har oprettet riskiovurderingen. Det er kan dog rettes ved at klikke på ansvarlig og vælge en af de andre.

Hvis man vil have optegnelserne opdelt mere, kan der tilføjes et Søgeord. Skriv i søgefeltet og vælg det.

Når en Risikovurdering er blevet oprettet, er det ikke muligt at ændre i den. Der skal derfor oprettes en ny, hvis man har nogle tilføjelser eller ændringer til vurderingen.

I takt med at gravstedet sikres, kan der laves nye risikovurderinger, hvori den nye vurderingsstatus noteres.

På kirkegårdssystemet vil det se således ud

Det er muligt at lave et filter på dette felt, så man kan fremsøge alle gravsteder med en given risikovurdering.