Gravstedskontrol / Risikovurdering

Gravstedskontrol / Risikovurdering kan kun registreres i kirkegårds APP, men registreringerne kan ses i kirkegårdssystemet, hvor de også kan søges frem til viderebehandling i forhold til gravstedsejeren.

Først gennemgår vi fremsøgning af Gravstedskontrol / Risikovurdering i kirkegårds APP og længere nede i denne vejledning vises oprettelse af en Risikovurdering på et gravsted.

Bemærk: Det er ikke muligt, at slette en risikovurdering af et gravsted. Det er kun muligt, at ændre den den til ubetydelig risiko.

Fremsøgning af Gravstedskontrol / Risikovurdering.

Søgningsbilledet ser  således. Trykkes der Søg uden at angive nogen kriterier, vises alle misprydningsregistreringer.

Søgningen kan refineres ved at vælge en kirkegård, en eller flere afdelinger et datointerval (registreringsdato for misprydning) og misprydningstype.
Sammensætningen af søgevariable er valgfri.

Kirke og afdeling, der ønskes udsøgt data for vil variere i forhold til den enkelte kirkegård.

Der kan vælges en ansvarlig, som er en bruger på kontoen.

Risiko vurdering er som udgangspunkt sat til Ingen Vurdering, som selvfølgelig også kan vælges i søgning.

Er der oprettet søgeord på en eller flere af de risikovurderinger/gravstedkontroller, der er oprettet, vil disse være mulige, at vælge som søgekriterie.

Efter de ønskede søgekriterier er opsat, vil APPen vise en liste over gravsteder, der passer til søgningen.

Bemærk symbolet nederst på hvert gravsted, der fortælle hvilken risikovurdering/kontrolstatus gravstedet har.

Registrer risikovurdering

Find det gravsted, der ønkes at registrere en risikovurdering på og åbn gravstedet, ved at trykke på det.

I bunden af billedet, trækkes linjen med ikonerne til venstre indtil Risikovurdering/gravstedskontrol ikonenet vises. Herefter trykkes på ikonet, så det bliver farvet.

Først startes med, at vælge en risikovurdering med de valgmuligheder APPen tilbyder

Eksempel på udfyldning kan ses af de næste skærmbillede:

Efter tryk på den grønne knap gemmes risikovurderingen og vil se således ud:

Man kan, som tidligere beskrevet, ikke fjerne en risikovurdering. Det er kun muligt, at oprette en ny risikovurdering således, der er 2 registreringer, som nedenstående: