Protokol Detaljeret

Anvendes til at få en detaljeret udskrift med information om gravstederne.
Detaljegraden er primært større i forhold til de afdøde på gravstedet således at, også historiske afdøde medtages i udskrift. Udskriften bruges primært som erstatning for den håndskrevne protokol og indeholder derfor ikke alle informationer som på udskriften Protokol, der primært viser informationer om nuværende (aktive afdøde) samt aktuelle oplysninger.

Åbn Kirkegård->Udskrifter og vælg Protokol detaljeret.

Vælg den eller de kirkegårde der ønskes på udskriften.

Angiv Fra - til afdeling hvis Gravstedsoversigten ønskes specificeret ud på enkelte afdelinger. Hvis intet angives i felterne vælges hele kirkegården.

Under knappen Avanceret er der mulighed for at udspecificere udskriften yderligere helt ned på Række og nummer samt Fra-til ændret dato.

Der ud over er det muligt at opsætte flere kriterier, ud fra de flueben der er sat, for denne udskriften, under knappen avanceret. Afslut med Luk.

Udskriften udskrives ved at trykke på Printer, hvor det er muligt at vælge den ønskede udskriftsmetode.

På sidste side af udskriften er der en total for hele listen.