Indstillinger for debitorkartotek

Det er muligt at opsætte nogle standard indstillinger for debitorkartoteket, således at f.eks. betalingsbetingelser, debitorgruppe mv. automatisk angives på debitoren under oprettelse.

Åbn Debitor->debitorkartotek og tryk på knappen Funktioner
Vælg derefter Indstilling

Herefter vises:

Vi har markeret de felter, vi mener er de vigtigste, at have sat som standard.

Renteberegning: Hæjælper med renteberegning, hvis man ønsker at benytte dette.

Skal modtage kontoudtog: Er godt, at have mulighed for udsendelse af kontoudtog i tilfælde af uoverensstemmelser.

Advar ved ændring af nummer: Giver advarsel, ved ændring af debitornummer, så man ikke får ændret nummeret ved en fejl.

Åbenpost udlig.metode: Giver mulighed for udligning af fakturaer ved indbetaling

Debitorgruppe: Kan bruges til forskellige kundetyper eller for at knytte debitorer til forskellige kirker på samme konto. Bemærk dog, at feltet kan give problemer i forbindelse med Digital dødsanmeldelse (DDA), da debitoren oprettes med angivne debitorgruppe. Der gives ikke mulighed for at ændre debitorgruppen ved automatisk debitoroprettelse fra DDA.
Kontakst gerne supporten for hjælp.

Betalingsbetingelse: Opret betalingsbetingelser