Gravstedsoversigt

Gravstedsoversigten giver, som navnet antyder, en total oversigt over alle registreringer på alle gravsteder i systemet.

Det er muligt, at trækkene en gravstedsoversigt på et enkelt gravsted ved at gå i gravstedskartoteket og finde det gravsted, man ønsker at se en gravstedsoversigt for. Under knappen Funktioner vælges knappen Gravstedsorversigt, som vist herunder:

Åbn Kirkegård->Udskrifter og vælg udskriften Gravsteder til salg

Vælg den eller de kirkegårde der ønskes på udskriften.

Angiv Fra - til afdeling, hvis det kun er nogle specifikke afdelinger der ønskes på listen. Skrives der ikke noget i disse felter er hele kirkegården valgt, og komme med på udskriften.

Under knappen Avanceret er der mulighed for at udspecificere udskriften yderligere helt ned på Række og nummer samt Fra-til ændret dato.

Der ud over er det muligt at opsætte flere kriterier  for udskriften under knappen avanceret.

Udskriften udskrives ved at trykke på Printer, hvor det er muligt at vælge den ønskede udskriftsmetode.