Gravstedsfilter, oprettelse og brug

Denne funktion giver dig mulighed for at lave et filter ud fra nogle faste kriterier som f.eks. egenskabstyper, arbejdslister og afregningsterminer fra et gravsted på følgende måde:

Her kan du vælge at danne et gravstedsfilter ud fra forskellige oplysninger:

Arbejdslistetyper:

Vælger du at klikke på knappen ”Arbejdsliste typer” vises vinduet Vælg arbejdslister og

kirkegårde

Her kan du markere de arbejdslister og kirkegårde, du ønsker skal indgå i dit

filter. Det er kun de gravsteder, der indeholder den/de markerede arbejdslister

og kirkegårde, der indgår i dit filter.

Afregningsterminer:

Vælger du at klikke på vises vinduet Vælg afregningstermin og kirkegårde

Her kan du markere de afregningsterminer og kirkegårde, du ønsker skal indgå i dit filter. Det er kun de gravsteder, der indeholder den/de markerede afregningsterminer og kirkegårde, der indgår i dit filter.

Diverse:

Vælger du at klikke på knappen ”Afregningsterminer” vises vinduet Vælg diverse gravsteder

Her kan du angive de kriterier, du ønsker skal indgå i dit filter. Det er kun de

gravsteder, der indeholder den/de angivne kriterier, der indgår i dit filter.

Når du har angivet dine kriterier, klikkes på Ok og programmet vender tilbage til vinduet med gravstedet

Du kan nu bladre i de gravsteder, der indeholder de angivne kriterier