Via dette link kan der opsættes synkronisering af kalenderen til  iPhone, iPad eller Outlook.

https://kalender.brandsoft.dk/apps/bska/ics/main.htm

Synkroniseringen skal foregå direkte på den enhed, som skal synkronieres med Brandsoft kalenderen f.eks. din PC, når du skal synkronisere med Outlook. Synkroniseringen er en skrivebeskyttet version, så der kan ikke redigeres, slettes eller oprettes aftaler i Brandsoft kalenderen fra din lokale kalender.

Redigering er mulig i selve online kalenderen eller via App'en EG Kalender. App'en kan hentes gratis i App store og Google Play.

Udfyld med dit brugerlogin til kalenderen.

Vælg herefter, hvad du ønsker at tilføje til din lokale kalender om det er aftaler eller planlægningstider.