Opsætning til Sogn.dk åbnes ved at klikke på tandhjulet, øverst i højre hjørne.    Vælg fanen Sogn.dk


På denne fane kan du øverst se, om Skovbo Data har fået tilknyttet dine sognekoder til kalenderkontoen. Hvis der ingen sognekoder står, bedes du kontakte supporten.


Når du er registreret med korrekt sognekode, kan du nu fortsætte.


Vælg ressourcen i kalenderen med den tilhørende ressource på sogn.dk. og tryk OK. Denne sammenkædning skal kun gøres i forhold til kirken / kapellet. Andre lokaler skal ikke registreres denne vej. Se yderligere info i vejledningen "Overfør aftale til sogn.dk". Derefter skal der laves en relation mellem aftaletyperne på platformen. Dette gøres i boksen til højre. Klik OPRET.


På samme måde markeres de aftaletyper, som skal sammenknyttes. Et par af gangen. Klik OK.OBS: Bemærk at aftaletyperne kun kan benyttes én gang.De aftaletyper, som kun skal bruges i forhold til statistik er markeret under sogn.dk aftaletyper i højre side som ikke offentlige.
Den / de person(er) i sognet / kirken, som må overføre aftaler til sogn.dk skal have rettighed til dette for de relevante aftaletyper. Tilpasses under fanen RETTIGHEDER.Du er nu klar til at arbejde med dine aftaler, som skal kobles sammen med sogn.dk. Se vejledningen "Overfør aftaler til sogn.dk".