Dokumenter

Ved tilføjelse af et dokument til en eksisterende aftale, se vejledningen

Ved at klikke på pilen udfor Dokumenter, kan man vedhæfte et dokument ved at klikke på

Herefter klikkes der på knappen Gennemse, den ønskede PDF fil eller det ønskede Word dokument, kan nu vælges og tilføjes til aftalen.
Det anbefales, at bruge dokumenter af typen PDF, da de altid vil kunne åbnes af andre. Bruges MS Word filer, kan der være problemer med hvilken version dokumentet er lavet med og den version af MS Word, der forsøger, at åbne dokumentet med.

Herefter ser det ud som på nedenstående udklip.